Altrazine, Dr Richard Day, the possible agenda

Uit onderzoek blijkt dat de eerder massaal toegepaste Herbicide Altrazine een sterke invloed heeft op de hormoonhuishouding van dieren, waaronder mensen. In dit geval is het voorbeeld onderzoek uitgevoerd bij onderzochte Kikkers.

Altrazine wat in eerdere decennia dominant werd toegepast in gewasbegroeiing en onkruidverdelging, blijkt na meerdere onderzoeken een sterke invloed te hebben op de hormoonshuidhouding. Om dit zo goed mogelijk te onderzoeken, richtten de onderzoekers zich op de diersoort kikkers. Zij kunnen namelijk goed getest worden op sterke hormoonveranderingen in het lichaam, omdat de diersoort hier heel snel op reageert.

1053878.large.jpg

Uit de gedane testen bleek Altrazine een stof te zijn die een grote invloed had op de mannetjes kikkers. Het bleek dat de hormoonhuishouding van de kikkers in grote mate veranderde. Mannetjes kikkers veranderden in grote percentages van minimaal 10% van meer mannelijk naar vrouwelijk. Sommigen van hen veranderden naar een hermafrodiet. Wat inhoudt dat ze zowel mannelijke als vrouwelijke geslachtsorganen ontwikkelden.  Maar hoe kan dit? Hoe kan in 1 keer die verandering ontstaan bij deze diersoort? Welke invloed zorgt ervoor dat een mannetje langzamerhand vrouwelijker wordt?

Het blijkt dat de hormoonhuishouding door de stof Altrazine een grote verandering onderging. Altrazine zorgt ervoor dat het hormoon testosteron langzamerhand wordt omgezet in oestrogeen. Dit komt omdat Altrazine het enzym Aramatose stimuleert, wat automatisch voor de omzetting van het mannelijke naar het vrouwelijke hormoon zorgt. Het onderzoek op de kikkers is een voorbeeld voor de invloed op andere diersoorten en mensen. Een onderdeel van het vrouwelijker worden van de mannen.

Kankergezwellen:

Uit verder onderzoek bij dierproeven, bleek dat de herbicide, geïntroduceerd in 1960, een sterke invloed had op de ontwikkeling van kankergezwellen bij dieren en het ontwikkelen van tumoren bij het geslachtsorgaan van de mens. Tel hierbij op dat de herbicide in een aantal keer de toegestane hoeveelheid voorkomt in ons drinkwater en ons landbouwgrond en je hebt een cocktail, die sterke invloed uitoefent op de gezondheid van de mens. Chemicaliën die de interne huishouding van ons mens beïnvloeden.

Nu deze kennis er is, is de Europese Unie overgegaan tot verbod op deze Altrazine. 2004/248/EG van 10 maart 2004. Toch was deze herbicide in Europa 1 van de meest gebruikte bestrijdingsmiddelen. Met als gevolg dat decennia’s lang, de groenten, het graan, de dieren, de mens en het drinkwater beïnvloed is door deze stof. Juist in het drinkwater bleken nog eens enorme concentraties van de stof aanwezig te zijn, met alle gevolgen van dien en ondanks dat het in Europa is verboden, wordt het nog altijd in grote mate toegepast in de rest van de wereld. Waar wij ook een deel van onze levensproducten vandaan halen.

Hieruit kunnen gevolgen getrokken worden voor niet alleen de natuur, maar ook voor de mens. Pesticiden zoals Altrazine zijn een gevaar voor de mens. Doelbewust wordt aangestuurd op aanpassing van verandering van genen en gedrag. Lobbyisten van deze chemiereuzen proberen winst boven alles te stellen en het product te verkopen als ongevaarlijk en positief voor de mens, omdat het zoveel voordelen oplevert voor de economie en de onkruidverdelging.

De is een gevaar van de concurrentiepostitie van grote voedsel en chemiereuzen, de drang tot meer macht, monopolie over de ruggen van de gezondheid van de mens, dier en natuur. Niet alleen op gebied van Pesticiden, herbiciden en andere chemieproducten, maar ook op andere gebieden van menselijke beïnvloeding. Welke eerder bewust dan onbewust aangestuurd blijkt te zijn. Het is niet voor niets dat de grote massabedrijven met elkaar verbonden zijn en met elkaar in het geheim overleg plegen om toekomstige plannen en agenda’s op zowel gezondheidszorg, voedsel, farmacie, politiek, energie, geldwezen, Chemicaliën samen te voegen tot een plan van Social Engineering. Dit kan ook wanneer je doorkrijgt dat bedrijven veel meer met elkaar verbonden zijn, dan dat het zo op het eerste gezicht lijkt.

Dr. Richard Day en dr. Dunegan 1969 conference:  161867611.jpg
Bovenstaande ga je ook teruglezen en horen bij het onderdeel van dr. Richard Day en dr. Dunegan. Waar in 1969 een conferentie werd gehouden voor opkomende en gerenommeerde mensen in de gezondheidszorg. Dr. Day hield in 1969 een toespraak over de toekomstige veranderingen op het gebied van Social Engineering. Uitgevoerd door de leiding op verschillende hoofdgebieden in de wereld. Zowel anticonceptie, burgertoezicht, seksualisering via mode, multimedia, de muziek- filmindustrie, acceptatie homorechten en transseksuelen, terrorisme inzetten in plaats van oorlog voeren, euthanasie deregulering en toejuiching, globalisering, Chemievergroting, gezinssplitsing, kant en klaar makkelijk, maar ongezond voedsel, verdere voedsel manipulatie, weer-manipulatie, afwijzing van mensen die anders denken, beïnvloeding kinderen, door ze te laten wennen aan geweld via films, muziek en games, het shiften van de sterkste en de zwakkeren onder de mens. Zwaardere identificatie plicht en zwaardere middelen van spionage en vastzetten van mensen die een “gevaar” vormen. Het uiteindelijke doel is 1 monetaire munt of te wel geldsysteem, 1 overeenkomstige religie, gelijkdenkenden, controle over de massa, bepalen wie kinderen krijgt en wie niet (voorbeeld China-politiek) etc. etc. Er zijn grote overeenkomstige voorbeelden die je in de afgelopen decennia en tegenwoordig hebt zien gebeuren. Social Engineering, voor 1969 bepaald en in de loop der tijd via leiders binnen de basisinstellingen gevoed aan de werknemers en de burgers.

Hiervoor werd dus al in 1969 een uitgebreid plan uit de doeken gedaan aan een opkomende groep artsen, om de massa te sturen in een gekozen richting, zonder dat ze het doorhebben. Iets wat erg effectief is geweest, gezien de ontwikkelingen in de afgelopen decennia. Gelukkig hebben we internet en kunnen we onderzoek doen, naar de huidige ontwikkelingen, met betrekking tot de gezondheid en de herkomst ervan. 1969 van Dr. Day en dhr. Dunegan is een hele goede en belangrijke bron om je een korte introductie te geven van het plan en de agenda, die leiders achter de schermen hebben vastgesteld. Juist omdat de uitspraken uit eerdere tijden worden beschreven, is het van belang om te kijken of deze zo gezegde plannen ook daadwerkelijk worden of ook wel zijn uitgevoerd. Dat is zo

Doe eigen onderzoek en zoek uit wat juist is en wat niet.

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2842049/

https://www.henrymakow.com/confirmedrockefeller_plan_to_g.html

http://www.rense.com/general94/nwoplans.htm

http://www.nytimes.com/1989/06/16/obituaries/dr-richard-day-84-ex-pediatrics-professor.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s