Warmongers

on

Een tijd niet met het boek bezig geweest, maar gedreven om het weer volop op te pakken naar aanleiding van de continue misleidingen van het Westen (voornamelijk de Verenigde Staten en Engeland). Misleidingen die steeds meer gevaar opleveren voor de plekken waar ze dreigen binnen te vallen en daarbuiten.

Het begint met een gifgasaanval op Engels grondgebied, gaat verder tijdens de veiligheidsraad en eindigt bij de dreiging om volop “smart” raketten af te schieten op doelen in Syrië, waar naast Syrië, Iran ook Rusland bedreigd wordt. Een land wat al meer dan een decennia gezien wordt als het land wat de zondebok is van alles wat slecht is in deze wereld, de zondebok.

Hoe meer je het schouwspel op het wereldtoneel ziet, hoe abnormaler de moraal en de politiek lijkt te zijn. Verwijt en beschuldigingen zonder daadwerkelijk bewijs.

Hoe abnormaler het op het eerste gezicht lijkt, hoe logischer is het als het beeld van de wereld en de spelers daarin aangepast wordt. Want als iets als abnormaal wordt gezien, is het een teken om de mindset en de gedachten over de spelers, hun rol en beweegredenen aan te passen als beschuldigingen niet kloppen met aanwezige feiten. Dan is het tijd om de ruimte in je gedachten toe te laten en zo nieuwe ideeën tot je te laten komen die beter bij de waarheid en intuïtie passen, inplaats van vaak aangeleerde, dan wel maatschappelijk opgelegde overtuigingen, die normaal gesproken de overtoon voeren.

Want hoe kan het dat een land een andere van een chemische aanval beschuldigd zonder dat er daadwerkelijk vast bewijs is (voor nu alleen de info van de rebellen, die door Amerika en het Westen wordt gesteund). Hoe kan het dat een Syrisch leger wat aan de winnende kant staat en bijna het laatste deel van Damscus heeft veroverd, alsnog een chemische bom op een rebellengebied afschiet, waarmee hij alleen maar de internationale gemeenschap tegen zich oproept en mogelijke interventies uitlokt. Hoe kan het dat President Trump in dezelfde week aangeeft, dat hij gaat kijken naar het terugtrekken van troepen en een paar dagen daarna er een gifgasaanval plaatsvind, waarmee Amerika juist weer meer troepen, dan wel aanvallen op Syrisch grondgebied in gang gaat zetten. Zou Assad dit willen? Zou hij graag nog meer Amerikaanse invloed willen hebben op Syrisch grondgebied. Natuurlijk niet! Dit is de grootste onzin en meest onlogische stap die Assad dan wel Rusland zou kunnen nemen en denk maar niet dat Assad alles op eigen houtje doet. Rusland is een grote speler hier in, die al meerdere jaren door het westen als zwart schaap wordt gezien.

Wat is dan de reden dat de Amerikaanse, Nederlandse, Engelse, Westerse media zo valt over deze aanval en zij verloren lijken te zijn als het aankomt op gezond verstand en legitiem onderzoek, waardoor de situatie alleen al door het getwitter, het mediageweld en het verwijten verder escaleert? Dat kan alleen als er een andere agenda achter zit. Er moet een reden zijn waarom Amerikaanse/Engelse beleidsbepalers eerst Rusland om de Skripal zaak een linkse hoek geven en daarna na de gifgasaanval een Rechtse, zonder dat er enig bewijs is dat ze direct linkt aan Rusland, dan wel in laatstgenoemde geval aan Syrië.

Om daar verder antwoord op te geven heb ik onderstaand een aantal fragmenten van een aantal minuten toegevoegd, die allemaal stuk voor stuk een verhaal vertellen over de huidige situatie en zo het abnormale een stuk normaler maken, door te laten zien wat de beleidsbepalers in Amerika/Engeland/het Westen voor ogen hebben en hoe ze dit in gang willen zetten.

Belangrijke aanwijzing is ten eerste Nicky Haley, een Lakei van Israel. Zij beschrijft Rusland op de manier zoals zij hen ziet en zoals zij zichzelf en de rest van de politieke Elite van Amerika en Israel ziet (46.38):

 

Als tweede Tucker Carlsen over de 2 gezichten van Amerika. Aan de ene kant laten ze Saudi Arabië (Soenitisch) Jemen bombarderen en verstrekken ze eerstgenoemde wapens om vreselijke wreedheden uit te voeren op de al arme Jemenitische bevolking (juist Sjiitische moslims). Aan de andere kant verwijten ze de Syrische regering te vergelden om een gifgasaanval die niet aan de Syrische president kan worden toegeschreven. Een mooi betoog over de tegenstrijdigheid van vrijheid en het Amerikaanse moraal.

Als volgende John Pilger die al jaren waarschuwt voor een komende oorlog tussen China, Rusland en Amerika. Een oorlog die opgezocht wordt door Amerika. Hij heeft hierover een documentaire gemaakt: “The Coming War on China”. Een man die al vele documentaires heeft gemaakt, die je ogen openen over de wreedheden die uitgehaald worden in naam van Westerse vrijheid en rechtvaardigheid.

Als laatste David Icke. Een man die belangrijke informatie heeft voor iedereen die door zijn soms door zijn uiterste ideeen durft te kijken. Een man die in simpele woorden je duidelijk kan maken waarom maatschappijen op dit moment werken zoals ze doen. Hoe mensen in het gareel worden gehouden door zichzelf en door anderen. Hoe de media mensen manipuleert en hoe alles met elkaar verbonden is, waardoor alles wat zo onsamenhangend en ingewikkeld leek, in één keer een stuk simpeler en duidelijker wordt. Soms moet je afstand nemen van je vaste gedachtes, om te kunnen zien wat waarheid is en fictie. Alleen dan kun je een stap maken naar meer vrijheid en een leven die meer in lijn is met waarheid, eerlijkheid en zekerheid. David Icke:

 

Hoe rustig het nu misschien nog is in Nederland en Europa, hoe met 1 gekke actie onze wereld op zijn kop kan worden gezet. Hoe iedereen lekker zijn gang gaat op dit moment, hoe door 1 gek en zijn bazen een wereld in een aantal dagen/weken/jaren in chaos kan worden gebracht. Wij kunnen dit oplossen door ten eerste bewust te worden van de gestoorde mindset en het gevaar wat een nieuwe oorlog met zich mee kan brengen.

Van daaruit kunnen we de stappen zetten naar juist broederschap tussen mensen onderling, inplaats van de mindset van zij en wij. Zie de feiten door de fantasie van de media en de beleidsbepalers, zodat we niet meegetrokken worden in een wereld die we niet zelf gekozen hebben en nooit hebben gewild.

Dankjewel. truth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s