Mainstream media bullshit

De andere kant van de medaille die je niet hoort/ziet in de mainstream media

De mainstream media in Nederland en de westerse landen hebben een bepaalde manier van verslaggeving. Ook wel gekleurde verslaggeving genoemd. Edward Bernays en  Goebels gingen in de vorige eeuw een stap verder hierin.

Propaganda waarvan de gekleurde verslaggeving een onderdeel is, is een manier om mensen te sturen en hun perceptie op de werkelijkheid aan te passen, door gebruik te maken van bijvoorbeeld hun verlangens, hun angsten en de zoektocht naar zekerheid en status.

Dit werktuig wordt al eeuwen gebruikt. Mensen wordt een beeld van de wereld of henzelf gegeven die niet waar is. Toch kunnen deze beelden zo sterk overkomen en de objectiviteit zo ver weg zijn dat de waarheid achter de leugen niet wordt gezien. Dit gebeurd onder meer op het gebied van politiek, mode, functies, oorlog.

Voor dit artikel is bovenstaande een intro op de youtube film die hierbij is gevoegd en dat zijn 2 momenten van Poetin waarin hij een andere kant laat zien van de Russische beer. Namelijk de agressie van het westen ten opzichte van Rusland. De raketschilden die tegen “iran” waren gericht, terwijl na voltooing de Iraniers niet meer als nummer 1 vijand worden gezien. De navo opmars richting de Russische grens, zowel in Europa als in het Midden Oosten. De buitenlandse basissen van de Amerikanen, boven de 100, waar Rusland er een stuk minder heeft, zo zelf aangegeven 2.

Burgers/mensen in het westen wordt 1 kant van het verhaal getoond en dit is gevaarlijk als zij in deze berichtgeving geloven. Een open-mind wordt dan ook bij alles wat op deze site wordt geplaatst gevraagd.

Video 1, is de uitleg over de Amerikaanse/westerse expansiedrift en hun agressie.

Video 2, is de beantwoording van een vraag, omtrent de agressieve houding van Rusland,

waar Poetin in feitelijke bewoordingen de BBS (mainstream media) journalist uitlegt wie daadwerkelijk een agressieve campagne hebben op grond van buitenlandse basissen en het starten van oorlogen (waaronder IRAK), die begonnen zijn met de wetenschap van niet aanwezig bewijs.