De farmamaffia

In de wereld van de farmaceutische industrie is een omslag ontstaan. Waar de industrie eerst gericht was op verbetering van de mens zijn/haar gezondheid, is zij steeds meer gericht op het maken van winst boven laatstgenoemde. Een gevolg van de hebzucht en de psychopathische leiderschap aan het hoofd van deze instanties.

De farmaceutische industrie. Een sector waar zo rond de € 85 miljoen aan winst wordt gemaakt. Waar medicijnen in het ene land voor een duppie verkocht worden en in het ander voor tientallen tot duizenden dollars. Een industrie die ziek is geworden van zijn eigen hebzucht. Een industrie die omarmt wordt door landen in het westen. Door onderzoeken zo te presenteren, dat het wel lijkt alsof er geen gevaar aan bepaalde pillen zit, zodat ze verkocht mogen worden aan nieuwe of bestaande klanten. Zelfs doktoren worden omgekocht met allerlei voordelen en prijzen in de vorm van vakantietrips of bijvoorbeeld een nieuwe televisie.

Allemaal om zoveel mogelijk medicijnen van de industrie te verstrekken aan patienten. Pillen staat voor geld. Met alle mogelijke gevolgen van dien. De meeste patienten hebben niet door wat voor stoffen erin de voorgeschreven medicijnen zitten. Vaak heeft elk van hen een eigen destructieve bijwerking voor het lichaam, die pas teniet kan worden gedaan door een ander medicijn. Zo kan het voorkomen dat iemand meerdere tot tientallen pillen moet slikken om een aandoening te verminderen of tegen te gaan, met als bijgevolg  een aantal “minder sterke” bijwerkingen.

Dit is niet goed voor het lichaam. Het is zelfs zo slecht, dat jaarlijks zo rond de 10 tot 17.000 doden vallen. In een land als Amerika is dit getal nog veel hoger. (Zoals hieronder te zien is, zijn de 17000 doden deels ontstaan door medische fouten en deels door medicijngebruik). De echte terrorist

Één van de meest tegenstrijdige feiten is nog wel dat landen zoals Amerika en het Europese continent zo anti drugs zijn, maar tegelijkertijd de Farmaceutische industrieën via dokters medicijnen (drugs) laat verstrekken, die gelijk staan aan dezelfde drugs die de wet bestempeld als een gevaar. 2 voorbeelden hiervan zijn morfine, die het broertje is van Heroine en Ritalin wat het zusje is van cocaine.

Aan de ene kant wordt enorm veel geld uitgegeven aan de drugs oorlog en aan de andere kant enorm veel verdiend aan het verkopen van vergelijkbare drugs. Het is de wereld op zijn kop, met als slachtoffer de mens en als winnaar de private farma, gevangenis en wapenindustrie.

De farmaceutische industrie en de overheden zijn hebzuchtig en hypocriet. Waar de industrie voor een deel goed werk doet door in bepaalde gevallen medicijnen te produceren die echt helpen, zorgen zij in het grootste gedeelte ervoor dat de mens verder kapot gemaakt wordt via drogering en het vernietigen van het lichaam.

Vaak zit de oplossing niet in medicijnen, maar in het zorgen voor jezelf, het onder ogen komen van de problemen die er psychisch zijn (vaak vanuit de opvoeding), gezonde natuurlijke voeding en lichamelijke beweging. Blouwdruk

 

http://www.volkskrant.nl/wetenschap/-stop-de-dodelijke-marketing-van-de-farmaceutische-industrie~a3286850/

https://www.nrc.nl/nieuws/2015/02/11/hoe-farmaceuten-artsen-omkopen-housebeats-en-keiharde-dollars-a1497743

http://www.telegraaf.nl/binnenland/22258341/___Kankerpil_alleen_voor_rijken___.html