Hillary Clinton ontmaskerd

Hillary Clinton gaat met Donald Trump de strijdt aan om het presidentschap van Amerika. De strijdt die tussen twee gelijken gaat. Beiden zijn als je naar de historie van ze kijkt, niet geschikt voor een leidende positie.

Ze doen alles voor de populistische kiezer. Nu verneem ik om mij heen een sterke stemming richting Hillary Clinton. Zij zou volgens mensen in mijn omgeving president moeten worden……. Dat is nog maar de vraag.

Nu is het zo dat het 2 partijen systeem in essentie een 1 partij systeem is. Waar twee personen uit dezelfde kenniskring worden verdeeld over de democraten en de republikeinen. Dit moet het gevoel geven dat er sprake is van democratie/keuze.

Dit is zo vergroeid met de cultuur van Amerika, dat zij eigenlijk niet openstaan voor nieuwe partijen. Alles draait om deze 2 partijen, de ezels en de olifanten.

Ik adviseer daarom iedereen om onderstaand video fragment te bekijken. Niet alleen heeft de democratische partij er van binnenuit voor gezorgd dat Hillary Clinton boven Bernie Sanders uitkwam, door Sanders tegen te werken. Ook blijkt mevrouw Clinton die mogelijk de president van Amerika wordt, 1 van de grootste leugenaars en misleiders uit de verkiezingshistorie te worden.

Te vaak wordt er voor afleiding via de media gezorgd, om bepaalde feiten niet boven water te laten komen of via afleidingsmethoden onopgemerkt te houden. Nieuws verwaterd snel. Daarom 3 week voor de presidentsverkiezingen een compilatie van mevrouw Clinton en haar uitspraken over de wereld en zichzelf. Dit is belangrijk voor nu en wie weet voor de komende 4 jaar.