Saudi Arabië, vriend van het westen (video)

Amerika is het land (autoriteit) dat zegt te staan voor vrijheid. Vrijheid voor iedereen. Vrouwenrechten, “homorechten”, etnische gelijkheid. Zo zeggen ze. Maar als je kijkt naar Saudi Arabië (een goede vriend van Amerika), die in 2015 gekozen is tot hoofd van het
mensenrechten panel van de VN, dan staat de wereld op zijn kop. Arabië een land wat totaal lak heeft aan mensenrechten, wordt de leider van de mensenrechten afdeling bij de VN. screen-shot-2015-11-18-at-11-08-08

Het is de omgekeerde wereld, “the inverse state of good”. De leiders van Arabië houden er namelijk niet van om de “gewone mens” rechten te geven, behalve zichzelf en de familie bloedlijn . Als voorbeeld hiervan worden vrouwen die tegen hun wil in zijn verkracht, gestraft door steniging, honderden stokslagen of zelfs onthoofding. Homoseksuelen worden bij ontdekking ter dood veroordeeld of hun handen afgehakt en buitenlandse arbeiders waaronder Azië (India), worden slecht behandeld, door zware werkomstandigheden en het afpakken van paspoorten, zodat ze niet vrijwillig het land uit kunnen. Gesteund door het land van de “vrijheid”.

Arabië houdt namelijk graag controle over de inwoners door angst. Een veel voorkomende eigenschap van dictators, monarchen en overheden. Zij houden van macht en onderdrukkingscreenshot_63.png, met als onderpand in dit geval de Soennitische invulling van de Islam.

Van jongs af aan worden kinderen opgevoed met onderdrukkende gedachte goeden die de eerder beschreven misdaden tot gevolg hebben. Dit alles met steun van Amerika. Zij zorgen hierdoor voor het voortzetten van deze. Iets waar ze zelf ook graag aan meedoen, gezien het buitenland beleid. Zie Vietnam, Somalie, Afghanistan, Irak , Libië, Syrië, Venezuela, Chili (pinochet), Iran (de Sjah) en ga zo maar door.

Het boek wat op deze site geschreven wordt, beschrijft de negatieve effecten van deze externe autoriteiten (waaronder onderdanigheid aan koningschap, overheid, cultuur en religie). Ook beschrijft het de evolutie die moet ontstaan om van binnenuit deze onderdrukkende leiders te laten verdwijnen en een gezonde maatschappij voor iedereen te creëren.

“Externe autoriteit kan nooit de oplossing zijn. Gezonde (eigen) autoriteit wordt van binnenuit gecreëerd (kennis/acceptatie)  en wordt daarna in de buitenwereld geuit (de actie/balans). Langzamerhand zal dan de hang naar religie, overheidsmacht of dictatorschap afnemen en een gezondere omgeving ontstaan (eigen verantwoordelijkheid). Het is dan ook een proces in plaats van een directe verandering.

Onderstaande film zal een verder uitleg geven van het absurde onmenselijke gedrag van een externe autoriteit (Saudi Arabië). “Macht overgeven aan anderen creëert misdaden.” 

 

http://www.volkskrant.nl/economie/saudi-arabie-is-hel-voor-gastarbeiders~a492372/

http://www.metronieuws.nl/buitenland/2015/11/saudi-arabie-plant-massa-onthoofding

https://www.amnesty.nl/mensenrechten/encyclopedie/homoseksuelen-homofobie-homohaat

http://www.franklinterhorst.nl/De%20intolerante%20apartheidsstaat%20Saoedi-Arabi%C3%AB.htm