Tony Robbins, seminar inspiration

Tony Robbins, een motivational/inspirational speaker. Gericht om de handvaten te geven waarmee je meer kan bereiken om te komen op de plek die je wil. In zijn duidelijke uitleg raakt hij je vaak tot de kern en bouwt vanuit daar een stappenplan op in vorm van doelen, rituelen, motivaties en regels, van waaruit je kan groeien tot wat je graag wil, wat je belangrijk vindt. Een bijzonder man, die vaak een nieuwe kijk op de wereld en jezelf kan geven.

Hij is dan ook niet zomaar iemand, hij is een persoon die zich over de hele wereld bewezen heeft. Door zijn energie, kennis en actie kan hij alleen al met deze Youtube film een andere kijk op de wereld en jezelf geven. Het is nooit weg om 10/20 minuten van je tijd te gebruiken om onderstaande film te bekijken, het zal je altijd nieuwe informatie geven, een andere perspectief op jezelf en het leven vanuit zijn ervaring en kennis. Vanuit kennis en het toelaten ervan leren we.

“The secret of success is learning how to use pain and pleasure instead of having pain and pleasure use you. If you do that, you’re in control of your life. If you don’t, life controls you.” – Tony Robbins