Trivium Mark Passio

Mark Passio, een bevlogen man, met informatie voor zelfontwikkeling. De kennis die deze man deelt via youtube, soms in harde bewoordingen, zijn van zo’n aard, dat ik deze moet publiceren hier op de site.

Het geeft een beeld van de wereld, die puur opbouwend is voor elk mens, om hem/haar met zichzelf te confronteren en te groeien. Zelfgroei tot het nemen van beslissingen die niet alleen positief zijn voor zichzelf, maar automatisch voor anderen.

Ik adviseer om met een open-mind deze informatie tot je te nemen, want de kennis kan soms in tegenspraak zijn met wat de meeste mensen van jongs af aan hebben geleerd. Door te luisteren naar Mark Passio, verrijk je jezelf met duidelijke en enorm hoge kwaliteit aan kennis. (sommige podcasts van hem zijn een uur of langer. Dit kan voor sommigen te lang zijn. Maar wil je informatie opdoen en de wereld beter begrijpen, dan zijn deze docu’s een must. Je leert met de presentaties van Mark Passio in een paar uur meer dan een jaar studie volgen. Het is een beschrijving van de basis van waaruit de wereld is opgebouwd. “Ken de basis en ken daarmee de details”).

 

Mark Passio heeft zijn eigen site: http://whatonearthishappening.com en eigen youtube kanaal: All Mark Passio The Great Work